Kom naar het mama-café!

10 mei 2023

Hierbij de agenda van het Mamacafe voor de maand mei:

* 10 mei is het mama café te gast bij het Startpunt in Maassluis, Vincent van Goghlaan 2, 3141 KS Maassluis en is er een mini High tea voor alle aanwezige moeders. Ook voor (gezonde) lekkernijen wordt gezorgd! (ook vegan voor wie dat wenst).

 * 17 mei hebben wij bij Kinderpraktijk Bimbi, 2e van Leyden Gaelstraat 148, 3134 LP in Vlaardingen een draagworkshop van DraagDoor - Draagconsulente in Vlaardingen.

Zij zal aanwezig zijn met diverse draagzakken en draagdoeken. Speciaal voor jou om te proberen. Vragen over je eigen draagzak/doek? Neem die gerust mee!

 * 24 mei genieten we van een les moeder en kind yoga van MamaBalance.

Sluit gezellig aan en wordt helemaal zen! Je vind het Mama Café bij basisschool Startpunt in Maassluis. We starten om 9.30 in ons lokaal en om 10.00 verplaatsen wij onszelf naar de gymzaal voor de yogales.

 * 31 mei hebben we Karian van Gedrag als inspiratie" te gast bij basisschool Erasmus in Vlaardingen. Karina geeft ons inzichten in het gedrag van jouw kind en neemt je mee in wat deze gedragingen jou als ouder kunnen vertellen.

Ze heeft genoeg te vertellen, maar er is natuurlijk ook ruimte voor al je vragen. Karina is er van 10.00 tot ongeveer 11.00!

 Het Mamacafe is van 9.30 tot 11.30, vrije inloop.

Aanmelden is niet nodig. Je bent altijd van harte welkom om aan te schuiven.

De ochtenden kosten €2,50 of een strip van je strippenkaart. Een strippenkaart kost €10,- voor 6 ochtenden. En is inclusief activiteit, koffie, thee en iets lekkers.