Webinar: een taalrijke omgeving!

15 september 2022

Gratis webinar voor ouders over ‘taal thuis’.

Op maandagavond 19 september organiseert Opgroeien in Vlaardingen i.s.m. Stichting Aanzet een gratis webinar voor ouders over het thema ' een taalrijke thuisomgeving’.

Alle ouders kunnen gratis meedoen en hun vragen stellen.

Taal gebruik je je hele leven lang. Kinderen die een goede taalontwikkeling hebben, doen het beter op school en hebben betere kansen op een goede toekomst.

Vooral jonge kinderen leren thuis de meeste taal. Ouders zijn hierbij heel belangrijk.

In het webinar ’een taalrijke thuisomgeving’ van Opgroeien in Vlaardingen vertellen Kimberley en Jennifer  van Stichting Aanzet hoe je thuis jouw kind kan helpen met taal.

Tijdens het webinar kun je jouw vragen stellen. Deelname aan het webinar is GRATIS. Meld je aan via https://form.jotform.com/212711851849056

OpgroeieninVlaardingen.nl is dé online informatieplek voor ouders met kinderen in Vlaardingen.

In video's geven de professionals in Vlaardingen antwoord op vragen over opvoeding, ontwikkeling, opvang, onderwijs en gezondheid van je kind. Ook van andere ouders kan je veel leren! Het leuk om te zien hoe zij het doen. Op de website vind je belangrijke en leuke nieuwsberichten en agendatips voor ouders. Heb je nog meer vragen?

 Dan geven we de links naar de organisaties waar je terecht kunt. Volg Opgroeien in Vlaardingen ook op Facebook en Instagram.

Gerelateerde video's