Zomerterras

16 augustus 2022

De laatste week van de zomervakantie is ingegaan. Dat betekent ook de laatste week van onze zomervakantie activiteiten. Maar wát voor een week! Kom deze week naar het Zomerterras voor de leukste activiteiten en vrijdag naar de Polderpoort voor het VlaardingsSportfeest waar je allerlei sporten op één plek kunt uitproberen! De hele week is mascotte Ben in Beweging van Vlaardingen in Beweging bij de activiteiten om je uit te nodigen voor zijn sportfeestje aanstaande vrijdag!

Op vrijdagavond en zaterdagmiddag organiseert het UN1EK-team op het Zomerterras leuke activiteiten voor alle kinderen. 

Op 16, 17 en 18 augustus zijn alle kinderen welkom op het Kinderterras. Kinderen van 4 tot 13 jaar kunnen tussen 12:00 en 16:00 uur meedoen aan leuke activiteiten zoals muziek, spel, dans, creatie, kunst, sport en er is lekker eten en drinken. KADE40, Vlaardingen in Beweging, Minters en UN1EK zorgen deze drie dagen voor alle activiteiten. 

Op vrijdagavond 19 augustus om 19:00 uur is de Kinderdisco op het Zomerterras. DJ Ruben zorgt voor een groot dansfeest voor de jonge jeugd van Vlaardingen. Te gekke dansjes, leuke spelletjes en de allerbeste danshits van nu. De Kinderdisco sluit het driedaagse Kinderterras af met een groot feest. Kom je dansen?

Toegang tot het Zomerterras en meedoen aan de activiteiten is voor kinderen volledig gratis. Iedereen is van harte welkom!

Op de website van UN1EK lees je meer informatie.