Nieuwe ontmoetingsplek voor jongeren in de Westwijk: Level Up!

24 januari 2024

Op 24 januari 2024 wordt het gloednieuwe talent- en stagehuis op de Van Baerlestraat 199 in Vlaardingen, Level Up geopend!

Dit initiatief is tot stand gekomen door de gezamenlijke inspanningen van Stichting AntiPesto, Minters, DOCK en de gemeente Vlaardingen.

Met dit jeugdcentrum krijgt een lang gekoesterde wens van de lokale organisaties en Westwijkers eindelijk vorm.

Het nieuwe centrum is een plek voor en door jongeren. Het wordt een broedplaats voor jong talent met en biedt een podium voor jongeren om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Jongeren die moeite hebben met het vinden van een stageplek krijgen hier de kans om praktische ervaring op te doen door zelf activiteiten te organiseren voor de buurt.

Ook biedt Level Up ruimte voor jongeren om huiswerk te maken en zullen er diverse activiteiten worden aangeboden, zoals weerbaarheidstrainingen.

De feestelijke opening van Level Up op 24 januari start om 16.45 uur op de Van Baerlestraat 199. Burgemeester Wijbenga zal het centrum officieel openen.

Ook rapper en acteur Ice zal aanwezig zijn. Alle inwoners van de Westwijk zijn welkom om de opening te vieren.

Het is een kans om de realisatie van deze bijzondere plek te vieren en de jongeren van onze wijk te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei.