Kinderboekenweek 2023!

07 oktober 2023

7 oktober 2023, van 10:30 tot 14:00 | Vlaardingen Centrum - Waalstraat 100 in Vlaardingen

Kosten: gratis na aanmelden

Het grootste boekenfeest voor kinderen en (groot)ouders, dat wil je niet missen!
Dit jaar is het thema ‘Bij mij thuis.’
Bij mij thuis lezen we elke avond voor het slapengaan. Bij mij thuis kun je heel ver boven de stad uitkijken. Bij mij thuis vieren we het Suikerfeest. Bij mij thuis wonen twee mama’s. Bij mij thuis eten we elke vrijdag patat. Hoe is het bij jou thuis? Wat maakt jouw huis een thuis? Bij iedereen is het thuis anders. We kunnen zo veel van elkaar leren, lees mee en voel je thuis in de bieb!

Het feest start met een spetterend muzikaal optreden van Kinderkoor Villa Voice onder leiding van Roosje Sloter. Ze openen de Kinderboekenweek met met vrolijke liedjes over het thema en zingen natuurlijk het Kinderboekenweeklied van Kinderen voor Kinderen.

Daarna volg je een circuit van vier activiteiten en ontmoet je vier populaire kinderboekenschrijvers. Misschien hoor je ook wel hoe het is bij hen thuis. Heb je een boek van een of meer van deze schrijvers? Ze zetten er vast een coole handtekening in.

Marcel van Driel speelt graag spellen en houdt van robots en fantasy films. Heeft hij misschien een mega-bioscoop thuis of een VR-ruimte?

Misschien is het bij Michael Reefs thuis wel een jungle en heeft hij kasten vol vikinghelmen, bijzondere speren en oeroude landkaarten.

Woont Marlies nou in een dierentuin of op een onbewoond eiland? En schrijver Arend van Dam? Hij is ontdekkingsreiziger, heeft hij wel een thuis of is hij altijd onderweg?

Kom het allemaal te weten op het Kinderboekenweekfeest!

Locatie: Bibliotheek Vlaardingen Centrum

Tijd: 10.30 - 14.00 uur
Kosten: gratis
Aanmelden: via deze knop