Gratis webinar Opgroeien met media

18 januari 2021

WEBINAR - Kinderen zitten graag voor de tv, kijken filmpjes op YouTube, spelen spelletjes op de iPad of tablet of op jouw of hun eigen telefoon. Hoe kan je zorgen dat je kind goed opgroeit met media?

Op maandagavond 18 januari 2021 organiseert Opgroeien in Vlaardingen in samenwerking met De Bibliotheek De Plataan een webinar voor ouders over het onderwerp ‘opgroeien met media’.  Alle ouders kunnen meedoen. Het is gratis. Meld je aan via deze link!

Jolanda Verbraak en Wouter Kempen zijn beiden mediacoach bij de Bibliotheek de Plataan. Dit webinar gaat over hoe je samen plezier kan hebben met media. Hoe kan je kind er voordeel uit halen? En ook, waar kun je op letten? Heb je een opvoedvraag of een onderwerp waar je graag meer over wilt weten? Vermeld deze alvast bij je aanmelding. Ook tijdens het webinar kun je je vragen stellen. 

De Bibliotheek de Plataan is een bruisende plek voor iedereen die nieuwsgierig is. Het is dé plek om jezelf te ontwikkelen, te leren omgaan met media, leesplezier te hebben, workshops te volgen en/of de Nederlandse taal (beter) te leren spreken, lezen en schrijven.

Wanneer: Maandagavond 18 januari om 20.00 uur
Voor wie: Alle ouders van kinderen van 2 tot 8 jaar kunnen meedoen!
Door wie:  Jolanda Verbraak en Wouter Kempen van de Bibliotheek de Plataan
Wat kost het: Het is gratis!
Aanmelden? Via de website.