Wat kan je thuis doen met je kind in de zomervakantie?

Tijdens de zomervakantie kan je misschien niet weg, en als dat wel kan zijn er als nog best wel wat weken dat je kind thuis zit. Wat kan je dan allemaal doen om leuke dagen met je kinderen te hebben? We hebben een nieuwsbericht met allemaal updates die je buiten de deur kan doen, en in de agenda vind je ook een overzicht. 

 

Thuis kan je ook een heleboel leuke dingen doen! Tijdens de Corona-tijd hadden we een nieuwsbericht waarin heel veel leuke dingen staan die je thuis kan doen. Je kan bijvoorbeeld veel spellen en speurtochten in de tuin en in huis doen. Voorlezen, samen spelletjes spelen, knutselen of dingen bouwen. 

 

Wat ook leuk is: De peuterlab video's van Stichting Aanzet. Hierin geven ze veel leuke activiteiten voor thuis met je peuters. 

 

Of kijk eens bij de DOKWRK video's van KomKids. Hierin geven ze uitleg over veel dingen die je met je kinderen kan bouwen en daar vervolgens mee kan spelen. Hun motto: In elk kind schuilt een uitvinder!

 

Bij Wijzer Doet vind je ook heel veel video's die je helpen met leuke dingen doen samen met je kinderen. 

 

Heb je veel van de video's al gezien of al gedaan? Kijk dan eens naar dit super grote overzicht van dingen die je gedaan wil hebben voor je 12e verjaardag. Een heleboel!

 

Is het wat slechter weer? Kijk dan eens naar deze Buitenspeeltips bij regenachtig weer.

 

En ook onze Vloggers hebben veel video's gemaakt met leuke dingen om te doen samen thuis, zoals zelf ijsjes maken!