Vloggers gezocht!

De website www.opgroeieninvlaardingen.nl is dé digitale informatieplek voor ouders met kinderen in Vlaardingen. Ouders vinden er informatieve filmpjes, vlogs van andere ouders, agendatips en links naar websites van organisaties die kunnen helpen bij de opvoeding, ontwikkeling, onderwijs, opvang, gezondheid en zorg voor hun kind(eren).

De vlogs van ouders laten zien dat elke ouder in Vlaardingen met dezelfde vragen in de opvoeding te maken heeft. Bijvoorbeeld het kiezen van peuteropvang of een basisschool, voorlezen, het organiseren van een verjaardagsfeestje, huiswerk maken en hoe je je kind op tijd in bed krijgt. In de vlogs laten ouders zien dat opvoeden soms een uitdaging maar vooral ook heel leuk is.

Wij zijn op zoek naar ouders uit Vlaardingen die het leuk vinden om met hun gezin een aantal vlogs te maken voor onze website. U krijgt een camera te leen waarmee u kunt filmen en u krijgt hulp en ondersteuning bij het filmen. De filmpjes worden geplaatst op de website opgroeieninvlaardingen.nl nadat u ze bekeken en goedgekeurd heeft.

 Heb je interesse? Mail of bel voor meer informatie naar Marije van der Zwan via m.vanderzwan@stichtingaanzet.nl of 06-18884845.